Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Ijsbergsalade met prei

Ijsbergsalade met prei

Ingrediënten

Per 10 personen



Ijsbergsla

643 gr.

Stoofprei

143 gr.

Paprika rood

143 gr.

Bereiding:

Reinig de ijsbergsla, snij zeer fijne reepjes en was 2 maal in water met weinig zout.

Schep de sla in een vergiet en laat uitlekken.

Was, reinig de paprika en snij in kleine blokjes.

Verwijder de groene bladeren van de prei en snij in fijne schuine ringen, wassen in ruim water.

Laat eveneens uitlekken in het vergiet.

Als de groenten voldoende uitgelekt zijn onder elkaar mengen.

Apart serveren met een vinaigrette op basis van mayonaise.


HACCP/ALLERGENEN


Geen