Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Groenekruidensoep

Groenekruidensoep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten groen dv.

133 gr.

Aardappelen

67 gr.

Kippenbouillon Knorr

8.33 gr.

Halfvolle melk

6.7 cl.

Peterselie

1/10 bussel

Soepballetjes dv.

25 gr.

Spinazie

16.67 gr.

Kervel

16.67 gr.

Waterkers

1/4 bussel

Munt

0.07 bussel 

Pezo


Water


Bereiding:

De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper met water aan de kook brengen.

½ Uur voor afwerking van de soep al de groen kruiden bij de soep voegen.

¼ Uur voor afwerking van de soep de halfvolle melk toevoegen.

Mixen, afsmaken met pezo en eventueel zeven door een puntzeef.

Garnituur: soepballetjes even opkoken in de soep.

HACCP/ALLERGENEN