Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA
Groenekruidensoep
Ingrediënten |
Per liter |
|
|
Soepgroenten groen dv. |
133 gr. |
Aardappelen |
67 gr. |
Kippenbouillon Knorr |
8.33 gr. |
Halfvolle melk |
6.7 cl. |
Peterselie |
1/10 bussel |
Soepballetjes dv. |
25 gr. |
Spinazie |
16.67 gr. |
Kervel |
16.67 gr. |
Waterkers |
1/4 bussel |
Munt |
0.07 bussel |
Pezo |
|
Water |
|
Bereiding:
De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper met water aan de kook brengen.
½ Uur voor afwerking van de soep al de groen kruiden bij de soep voegen.
¼ Uur voor afwerking van de soep de halfvolle melk toevoegen.
Mixen, afsmaken met pezo en eventueel zeven door een puntzeef.
Garnituur: soepballetjes even opkoken in de soep.
HACCP/ALLERGENEN |
|||||
|
|
|
|
|
|