Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Gevulde paprika

Gevulde paprika

















Bereiding:

Meng het gehakt, aardappelzetmeel, paneermeel met de eieren machinaal.  

Halveer de rode paprika van steel naar onder, verwijder de zaadlijst en spoel even af. Reinig de ui, snipper fijn en stoof  glazig met een beetje boter. Meng de gestoofde uien voorzichtig op trage snelheid onder het gehakt. Vul de paprika met 2 bolletjes gehakt [met ijsschepper] en druk aan.

Plaats in een ingeboterde gastronorm en bak af in de combi-steamer 160C./10% vocht ong. 25 min. of kern 72C..

Serveren met witte rijst en tomatensaus.