Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Gerookte zalmsalade

Gerookte zalmsalade

Ingrediënten

1.2 Kg



Gerookte zalm

400 gr.

Ei netto

6 st. = 285 gr.

Mayonaise

520 gr

Dille vers netto

10 gr.

Peper van de molen

  

Bereiding:

Kook de eieren hard, koud spoelen onder koud stromend water en pellen. Hak de eieren fijn of draai door de roerzeef.

De gerookte zalm fijn snijden, dille wassen en fijn hakken. Meng al de ingrediënten onder elkaar, afsmaken met peper en afdekken met plastiekfolie.


HACCP/ALLERGENEN