Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Gepaneerde koolvisfilet

Gepaneerde koolvisfilet

Ingrediënten

Per 10 personen



Koolvisfilet

1,250 kg.

Paneermeel

313 gr.

Eiwit

313 gr.

Bloem

313 gr.

Pezo


Bereiding:

De koolvisfilet nogmaals controleren op graten en portioneren per 125gr.

Eiwitten los kloppen en de bloem kruiden met pezo.

De vis paneren in volgorde bloem [te veel afkloppen], eiwit en paneermeel.

Goudbruin bakken in een pan met hete olie.

Laten uitlekken op keukenpapier.

Indien je de vis terug opwarmt in een hete oven van 200 C.

Severen met aardappelpuree, salade en tartaar.







  


HACCP/ALLERGENEN