Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Erwtensoep met spekjes

Erwtensoep met spekjes

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten groen dv.

 67 gr.

Gedroogde spliterwten

117 gr.

Kippenbouillon Knorr

10 gr.

Aardappelen

17 gr.

Gerookt spek ontzwoerd 0,5cm dik

1 snede

Pezo


Water


Bereiding:

Bereid de erwtensoep (zie erwtensoep met rookworst).

Verwijder het kraakbeen uit het spek en snijd in lardons.

Het spek lichtjes bakken in boter en laten uitlekken in een zeef, toevoegen aan de soep en even laten koken.

Hierbij eventueel croutons


HACCP/ALLERGENEN