Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA
Erwtensoep met munt
Ingrediënten |
Per liter |
|
|
Soepgroenten groen dv. |
133 gr. |
Erwten diepvries |
166 gr. |
Munt |
0.1 bussel |
Kippenbouillon Knorr |
8.33 gr. |
Aardappelen |
16.67 gr. |
Maïzena |
5 gr. |
Halfvolle melk |
6,7 cl. |
Pezo |
|
Water |
|
Erwten diepvries |
42 gr. |
Bereiding:
Soepgroenten en aardappelen opzetten met warm water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.
Kippenbouillon Knorr en peper toevoegen.
½ Uur voor afwerking van de soep de erwten toevoegen.
10 min. voor afwerking van de soep de gewassen munt en halfvolle melk toevoegen.
Laten doorkoken.
Mixen, binden met maizena (opgelost in weinig water) en verder afsmaken met pezo.
Plaats een kleine staafmixer (huishoudmodel) in de puntzeef en mix nogmaals de soep er door.
Garnituur: geblancheerde erwten (42 gr.)
HACCP/ALLERGENEN |
|||
|
|
|
|
|
|
|