Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Erwtensoep met munt

 Erwtensoep met munt

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten groen dv.

 133 gr.

Erwten diepvries

166 gr.

Munt

0.1 bussel

Kippenbouillon Knorr

8.33 gr.

Aardappelen

16.67 gr.

Maïzena

5 gr.

Halfvolle melk

6,7 cl.

Pezo


Water


Erwten diepvries

42 gr. 

Bereiding:

Soepgroenten en aardappelen opzetten met warm water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.

Kippenbouillon Knorr en peper toevoegen.

½ Uur voor afwerking van de soep de erwten toevoegen.

10 min. voor afwerking van de soep de gewassen munt en halfvolle melk toevoegen.

Laten doorkoken.

Mixen, binden met maizena (opgelost in weinig water) en verder afsmaken met pezo.

Plaats een kleine staafmixer (huishoudmodel) in de puntzeef en mix nogmaals de soep er door.

Garnituur: geblancheerde erwten (42 gr.)




HACCP/ALLERGENEN