Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Duitse aardappelen

Duitse aardappelen

Ingrediënten

Per 10 personen



Aardappelen

 2,250 kg.

Gerookt spek ontzwoerd

 5 sneden

Grote uien

 500 gr.

Melkerijboter

  125 gr.

Pezo


Muskaatnoot


Bereiding:

Aardappelen schillen, wassen en in kleineren stukken versnijden. 


Gaar steamen voor ¾ en laten afkoelen. 


De uien fijn snipperen en het ontzwoerde spek in lardons snijden. 


Uien en spek apart bakken in boter. 


De aardappelen bakken in boter, spek en ui toevoegen. 


Even verder bakken en afsmaken met pezo. 


Voor de moslims zonder speklardons.  



HACCP/ALLERGENEN