Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA
Currysaus met ananas
Ingrediënten |
Per liter |
|
|
Grote uien |
270 gr. |
Halfvolle melk |
0,2 l. |
Kippenbouillon knorr |
20 gr. |
Currypoeder Verstegen |
10 gr. |
Ananas in blik |
180 gr. |
Blanke roux Knorr |
70 gr. |
Appelmoes (blik) |
270 gr. |
Zout |
|
Bereiding:
De siroop scheiden van de ananas, snij de ananas in kleine stukjes.
Reinig de uien en fruit ze in een beetje olie, voeg de appelmoes toe en laat even verder stoven.
Bestrooi met de currypoeder en laat even al roerend drogen, bevochtig met de ananassiroop en water.
Gaar koken, melk toevoegen, aanvullen met water tot 1L. en even onder het kookpunt brengen.
Mixen en binden met de blanke roux, afsmaken.
Zeven en de ananasblokjes (en eventueel room) toevoegen.
|
HACCP/ALLERGENEN |
|
||
|
|
|
|
|