Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Currysaus met ananas

Currysaus met ananas

Ingrediënten

Per liter



Grote uien

270 gr.

Halfvolle melk

0,2 l.

Kippenbouillon knorr

 20 gr.

Currypoeder Verstegen

 10 gr.

Ananas in blik

180 gr.

Blanke roux Knorr

70 gr.

Appelmoes (blik)

270 gr. 

Zout


Bereiding:

De siroop scheiden van de ananas, snij de ananas in kleine stukjes.

Reinig de uien en fruit ze in een beetje olie, voeg de appelmoes toe en laat even verder stoven.

Bestrooi met de currypoeder en laat even al roerend drogen, bevochtig met de ananassiroop en water.

Gaar koken, melk toevoegen, aanvullen met water tot 1L. en even onder het kookpunt brengen.

Mixen en binden met de blanke roux, afsmaken.

Zeven en de ananasblokjes (en eventueel room) toevoegen.









  



HACCP/ALLERGENEN