Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Chocolademousse

Chocolademousse















Bereiding:

De gelatine weken in koud water.

Chocolade smelten in de microgolfoven (op halve stand 15sec, omroeren, opnieuw 15sec, omroeren  tot de chocolade gesmolten is).

Slagroom + 50 gr. suiker half opkloppen en even in de koeling plaatsen.

De eieren + 50 gr. suiker  machinaal wit kloppen.

Gelatine uitknijpen en smelten in de microgolfoven.

Gelatine druppelsgewijs met een klopper onder de eieren spatelen.

Chocolade voorzichtig onder spatelen, slagroom voorzichtig onder spatelen.

In glazen spuiten en laten opstijven in de koelkast.

Afspuiten met slagroom en bovenop een chocolade garnituur.

Je mag eventueel de chocolade verhogen tot 500gr.