Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Champignonsoep

Champignonsoep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten groen dv.

 133 gr.

Champignons

92 gr.

Kippenbouillon Knorr

  5,83 gr.

Halfvolle melk

   6,7 cl.

Champignonsoep Knorr

20 gr.

Blanke roux Knorr

16,7 gr.

Water


Pezo


Bereiding:

De dag voordien de champignons wassen, laten uitlekken en in schijfjes van 0,5cm. snijden.

Op zetten met halfvolle melk en pezo, afdekken met boterpapier, bordje bovenop leggen en deksel er op.

Gaarkoken en snel afkoelen (pot in een spoelbak met koud water zetten).

Bordje en boterpapier verwijderen en in een emmertje in de koeling plaatsen.

Champignonfond, soepgroenten, kippenbouillon, peper en water op zetten en aan de kook brengen.

Als de groenten gaar zijn mixen met champignonpoeder daarna binden met de blanke roux.

Afsmaken met pezo, champignons toevoegen en even laten opkoken.

Afwerken met gehakte peterselie.




HACCP/ALLERGENEN