Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Brunoisesoep

Brunoisesoep

Ingrediënten

Per liter



Brunoise mix Ardo dv.

 167 gr.

Kippenbouillon Knorr

  13,33 gr.

Water

   66,7 cl.

Vermicelli

6,67 gr.

Soepballetjes

25 gr.

Asperges vers

67 gr.

Pezo


Bereiding:

De brunoise mix, kippenbouillon Knorr en peper opzetten met warm water.

Aan de kook brengen.

10 Minuten voor afwerking van de soep de vermicelli of lettertjes en soepballetjes toevoegen en opnieuw aan de kook brengen.

Afsmaken met pezo.

HACCP/ALLERGENEN