Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA
Broccoli soep
Ingrediënten |
Per liter |
|
|
Soepgroenten groen dv. |
133 gr. |
Halfvolle melk |
6,7 cl. |
Broccoli Ardo dv. |
200 gr. |
Kippenbouillon Knorr |
8,333 gr. |
Broccoliroosjes Ardo dv. |
50 gr. |
Water |
66,7 dl. |
Aardappelen |
33 gr. |
Pezo |
|
Bereiding:
De soepgroenten groen, aardappelen, kippenbouillon Knorr, pezo en heet water aan de kook brengen.
¾ Uur voor afwerking van de soep de broccoli toevoegen.
¼ Uur voor afwerking van de soep de halfvolle melk toevoegen en aan de kook brengen.
Mixen en verder afsmaken met pezo.
Garnituur: geblancheerde broccoliroosjes in kleine stukjes.
|
HACCP/ALLERGENEN |
|
|
|
|
|
|