Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Broccoli soep

Broccoli soep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten groen dv.

 133 gr.

Halfvolle melk

 6,7 cl.

Broccoli        Ardo dv.

  200 gr.

Kippenbouillon Knorr

  8,333 gr.

Broccoliroosjes Ardo dv.

   50 gr.

Water

66,7 dl.

Aardappelen

33 gr.

Pezo


Bereiding:

De soepgroenten groen, aardappelen, kippenbouillon Knorr, pezo en heet water aan de kook brengen.

¾ Uur voor afwerking van de soep de broccoli toevoegen.

¼ Uur voor afwerking van de soep de halfvolle melk toevoegen en aan de kook brengen.

Mixen en verder afsmaken met pezo.

Garnituur: geblancheerde broccoliroosjes in kleine stukjes.



HACCP/ALLERGENEN