Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Broccolimousse hapje

Broccolimousse hapje

Ingrediënten

Per 10 personen



Broccoli dv.

 333 gr.

Slagroom 40%

1,167 dl.

Garnalen of gerookte zalm


Pezo


Bereiding:

Kook de broccoli in licht gezouten water bijna gaar maar moet wel mooi groen blijven.

 

Doe vervolgens in een vergiet en spoel af onder koud stromend water of leg in ijswater (koud water+ijsblokjes).


Na afkoeling goed laten uitlekken, mix fijn met een staafmixer tot een gladde puree.


Smaak af met pezo, intussen de slagroom opkloppen voor 90%.


Spatel de slagroom onder de broccolipuree en smaak nogmaals af.


Spuit een rossas op een aperitiefschaaltje of in een mini longdrink en werk bovenaan af met gepelde grijze garnalen of reepjes gerookte zalm.

HACCP/ALLERGENEN