Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Boontjes op z’n Frans

Boontjes op z’n Frans

Ingrediënten

Per 10 personen



Groene boontjes dv.

1,250 gr.

Erwten dv.

 625 gr.

Grote uien

438 gr.

Krobsla

0,250 st.

Echte boter

   46,875 gr.

Pezo


Nootmuskaat


Bereiding:

De groenten reinigen.


De uien en sla ciseleren.


Boontjes en erwten groen gaar steamen (een hoeveelheid afnemen voor de diëten).


De uien stoven in de boter, boontjes en erwten even meestoven.


Afsmaken met pezo en muskaatnoot.


Juist voor verdelen sla bovenop strooien.


HACCP/ALLERGENEN