Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Bloemkool-Broccoli soep

Bloemkool-Broccoli soep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten groen dv.

 133 gr.

Bloemkool

 0,27 st.

Broccoli- of bloemkoolroosjes        Ardo dv.

  67 gr.

Kippenbouillon Knorr

  8,333 gr.

Soepballetjes

   25 gr.

Water

66,7 dl.

Aardappelen

16,667 gr.

Pezo


Bereiding:

De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten met warm water.

Aan de kook brengen, rustig laten gaar pruttelen.

1/2 Uur voor afwerking van de soep de in kleinere stukken versneden bloemkool toevoegen.

De soep mixen en verder afsmaken met zout.

Garnituur:

Geblancheerde broccoliroosjes.

Soepballetjes even laten doorkoken in de soep.



HACCP/ALLERGENEN