Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA
Bloemkool-
Ingrediënten |
Per liter |
|
|
Soepgroenten groen dv. |
133 gr. |
Bloemkool |
0,27 st. |
Broccoli- |
67 gr. |
Kippenbouillon Knorr |
8,333 gr. |
Soepballetjes |
25 gr. |
Water |
66,7 dl. |
Aardappelen |
16,667 gr. |
Pezo |
|
Bereiding:
De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten met warm water.
Aan de kook brengen, rustig laten gaar pruttelen.
1/2 Uur voor afwerking van de soep de in kleinere stukken versneden bloemkool toevoegen.
De soep mixen en verder afsmaken met zout.
Garnituur:
Geblancheerde broccoliroosjes.
Soepballetjes even laten doorkoken in de soep.
HACCP/ALLERGENEN |
||||
|
|
|
|
|