Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Bewaarwafeltjes

Bewaarwafeltjes

























Bereiding:

Melkerijboter zacht maken en machinaal cremen met de suiker.

Ei, melk, vanille-essence en citroenrasp (fijngehakte citroenschil met suiker koken tot een pasta) los kloppen.

Opgelet!!! Citroenrasp is sterk van smaak, zeer weinig gebruiken enkel een mespuntje.

Meng samen.

Bloem, bakpoeder zeven en een snuifje zout onder de massa spatelen.

Het niet te hete wafelijzer bestrijken met olie (de eerste keer is normaal voldoende), met een ijsschepper (normaal formaat) een afgestreken bolletje beslag in scheppen en goudgeel bakken.

Uit nemen met een vleesvork en laten afkoelen op een rooster.

Niet verpakken alvorens ze helemaal afgekoeld zijn.