Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Basis soepgroenten

Basis soepgroenten

Ingrediënten

2 x 500gr. net



Uien

375gr.

Wotelen

250gr.

Stoofprei

750gr.

Bleek(witte)selder

250gr.

Bereiding:

De groenten reinigen:

Vervolgens de grote uien wassen in een spoelbak met ruim koud water, machinaal in blokjes snijden.

Wortelen machinaal in blokjes.

Stoofprei machinaal in schijfjes.

De verse bleekselder in dunne reepjes versnijden (indien deze niet kraakvers is, dan kan deze niet machinaal worden versneden).   

Selder en prei 2 tot 3 maal wassen in de grote spoelbak voor voeding met ruim koud water.

Laat de spoelbak leeglopen en laat de gewassen groenten uitlekken.

De gewassen selder en prei verdelen in de spoelbakken 1/3 en 2/3;

De uien volgens dezelfde verdeling toevoegen.

De wortelen worden alleen toegevoegd aan de spoelbak met 1/3 groenten.

 

Soepgroenten groen:

2/3 prei, selder en ui


Soepgroenten oranje:

1/3 prei, selder, ui en wortelen


HACCP/ALLERGENEN