Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Barbecuesaus

Barbecuesaus

Ingrediënten

Per liter



Grote uien

 375 gr.

Champignons

250 gr.

Ketchup

 125 gr.

Kippenbouillon Knorr

  18,75 gr.

Aardappelzetmeel

8,75 gr.

Tomatenpuree

400 gr.

Pezo


Bereiding:

Reinig de uien en versnijd in halve ringen, was de champignons en versnijd in vier.

Fruit de uiringen in een weinig olie, tomatenpuree toevoegen en even mee fruiten.

Bevochtig met water en voeg de kippenbouillon, ketchup, champignons en peper toe.

Laat de groenten gaar pruttelen, maak een papje van water met aardappelzetmeel en voeg al roerend bij de saus.

Als de saus voldoende gebonden is afsmaken met pezo (eventueel tabasco of sambal).

Kan in een pannetje op de barbecue warm gehouden worden.






  



HACCP/ALLERGENEN