Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA
Barbecuesaus
Ingrediënten |
Per liter |
|
|
Grote uien |
375 gr. |
Champignons |
250 gr. |
Ketchup |
125 gr. |
Kippenbouillon Knorr |
18,75 gr. |
Aardappelzetmeel |
8,75 gr. |
Tomatenpuree |
400 gr. |
Pezo |
|
Bereiding:
Reinig de uien en versnijd in halve ringen, was de champignons en versnijd in vier.
Fruit de uiringen in een weinig olie, tomatenpuree toevoegen en even mee fruiten.
Bevochtig met water en voeg de kippenbouillon, ketchup, champignons en peper toe.
Laat de groenten gaar pruttelen, maak een papje van water met aardappelzetmeel en voeg al roerend bij de saus.
Als de saus voldoende gebonden is afsmaken met pezo (eventueel tabasco of sambal).
Kan in een pannetje op de barbecue warm gehouden worden.
|
HACCP/ALLERGENEN |
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|