Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Aspergesoep

Aspergesoep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten groen

 133 gr.

Aardappelen

 33 gr.

Aspergesoep Knorr

25 gr

Kippenbouillon Knorr

  8,3 gr.

Halfvolle melk

   6,7 cl.

Roux blank

8,3 gr.

Aspergestukken dv.

167 gr.

Asperges vers

67 gr.

Water

67 cl. 

Pezo


Gehakte peterselie dv.


Bereiding:

De soepgroenten, diepvriesasperges, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in warm water en aan de kook brengen.

¼ Uur voor afwerking van de soep de melk toevoegen en aan de kook brengen.

Mixen, intussen Knorr aspergesoep en blanke roux toevoegen, passeren door een puntzeef.

Afsmaken met pezo

Garnituur:

Schil de verse asperges en snij ze in stukken van 4cm. groot, laat ze rustig gaar pruttelen in melk, pezo. Het kookvocht bij de soep voegen.

Gehakte peterselie.


HACCP/ALLERGENEN