Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA
Aspergesoep
Ingrediënten |
Per liter |
|
|
Soepgroenten groen |
133 gr. |
Aardappelen |
33 gr. |
Aspergesoep Knorr |
25 gr |
Kippenbouillon Knorr |
8,3 gr. |
Halfvolle melk |
6,7 cl. |
Roux blank |
8,3 gr. |
Aspergestukken dv. |
167 gr. |
Asperges vers |
67 gr. |
Water |
67 cl. |
Pezo |
|
Gehakte peterselie dv. |
|
Bereiding:
De soepgroenten, diepvriesasperges, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in warm water en aan de kook brengen.
¼ Uur voor afwerking van de soep de melk toevoegen en aan de kook brengen.
Mixen, intussen Knorr aspergesoep en blanke roux toevoegen, passeren door een puntzeef.
Afsmaken met pezo
Garnituur:
Schil de verse asperges en snij ze in stukken van 4cm. groot, laat ze rustig gaar pruttelen in melk, pezo. Het kookvocht bij de soep voegen.
Gehakte peterselie.
HACCP/ALLERGENEN |
||||
|
|
|
|
|