Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Appel-Kaneel confituur

Appel-Kaneel confituur















Bereiding:

Schil de rijpe appels, verwijder het klokhuis en snij in grove stukken.

Pers de citroen uit en voeg al de ingrediënten bij de appels, even omroeren en laat 15 min. trekken. Plaats op een laag vuur en stoof de appelen gaar. Nna ongeveer 30 min., wanneer de appels ½ moes zijn, roer de Pec er onder. Kook nog heel even op, zet op een laag vuurtje en schuim af. Nu is de confituur klaar.

Schep in glazen bokaaltjes, schroef het deksel er op en zet ondersteboven. Zodra de confituur lauw is mag je de bokalen opnieuw omdraaien.

Plaats de confituur liefst op een koele plaats of de koelkast, zodra je een potje opent moet het sowieso in de koelkast.