Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA
Andijvie in bechamel
Ingrediënten |
Per 10 personen |
|
|
Andijvie |
3 st. |
Halfvolle melk |
0,938 l. |
Roux |
115,62 gr. |
Nootmuskaat |
|
Pezo |
|
Bereiding:
Andijvie grof versnijden en 2 maal wassen of tot al het zand is uitgespoeld.
De andijvie gaar koken/steamen, laten uitlekken en met het grove mes door de vleesmolen draaien.
Laten uitlekken.
Melk opzetten en aan de kook brengen.
De kokende melk 7,5L. mixen, binden met roux en afsmaken met pezo en nootmuskaat.
Beiden mengen.
Een hoeveelheid andijvie afnemen met 1L. melk een bechamel bereiden met aardappelzetmeel gebonden voor de diëten.
Beide mengen.
|
HACCP/ALLERGENEN |
|
||
|
|
|
|
|