Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Andijvie in bechamel

Andijvie in bechamel

Ingrediënten

Per 10 personen



Andijvie

 3 st.

Halfvolle melk

0,938 l.

Roux

115,62 gr.

Nootmuskaat


Pezo


Bereiding:

Andijvie grof versnijden en 2 maal wassen of  tot al het zand is uitgespoeld.


De andijvie gaar koken/steamen, laten uitlekken en met het grove mes door de vleesmolen draaien.


Laten uitlekken.


Melk opzetten en aan de kook brengen.


De kokende melk 7,5L. mixen, binden met roux en afsmaken met pezo en nootmuskaat.


Beiden mengen.


Een hoeveelheid andijvie afnemen met 1L. melk een bechamel bereiden met aardappelzetmeel gebonden voor de diëten.


Beide mengen.


HACCP/ALLERGENEN