Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Andalouse soep

Andalouse soep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten oranje dv.

 133 gr.

Wortelen

 117 gr.

Suiker

  5 gr.

Kippenbouillon Knorr

  8,333 gr.

Tomatenpuree

   53 gr.

Room

1,7 cl.

Aardappelen

16,667 gr.

Paprika streep rood dv.

117 gr.

Gehakte peterselie


Pezo


Water


Bereiding:

De soepgroenten, wortelen, tomatenpuree, aardappelen, kippenbouillon Knorr en zout opzetten in warm water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.

Zodra de soep kookt de paprika streep rood toevoegen.

Soep gaar koken, mixen en afsmaken met zout.

(De nodige hoeveelheid soep afnemen voor de diëten).

Verder afsmaken met een weinig suiker eventueel voor de zure smaak.

Garnituur:

Gehakte peterselie en kort gestoofde paprika streep rood.

HACCP/ALLERGENEN