Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA
Andalouse soep
Ingrediënten |
Per liter |
|
|
Soepgroenten oranje dv. |
133 gr. |
Wortelen |
117 gr. |
Suiker |
5 gr. |
Kippenbouillon Knorr |
8,333 gr. |
Tomatenpuree |
53 gr. |
Room |
1,7 cl. |
Aardappelen |
16,667 gr. |
Paprika streep rood dv. |
117 gr. |
Gehakte peterselie |
|
Pezo |
|
Water |
|
Bereiding:
De soepgroenten, wortelen, tomatenpuree, aardappelen, kippenbouillon Knorr en zout opzetten in warm water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.
Zodra de soep kookt de paprika streep rood toevoegen.
Soep gaar koken, mixen en afsmaken met zout.
(De nodige hoeveelheid soep afnemen voor de diëten).
Verder afsmaken met een weinig suiker eventueel voor de zure smaak.
Garnituur:
Gehakte peterselie en kort gestoofde paprika streep rood.
HACCP/ALLERGENEN |
||
|
|
|