Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Advocaatsoezen

Advocaatsoezen









Bloem

4363





















Bereiding:

Bereid kleine soezen zo groot als een pingpongbal (zie desserts).

Bereid advocaatmousse (zie desserts), plaats even in de koeling tot de mousse begint op te stijven en vul dan de soezen.

Laat volledig opstijven in de koelkast, gele fondant op het laatst aanbrengen omdat deze in een klassieke koeling na een tijdje verwatert.

Gele fondant: (fondant is een bakkerijgrondstof nl. het witte glazuur op gebak)

In de microgolfoven lauw maken, omroeren met enkele druppels gele kleurstof.

Dop de bovenkant van de soes in de fondant, het teveel met de vinger afstrijken.

Laat enkele minuutjes opstijven, bewaren in de koelkast.