Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Aardbeien-yoghurtmousse

Aardbeien-yoghurtmousse

















Bereiding:

Saus

Aardbeienpuree Boiron ontdooien of verse aardbeien opkoken met 25 gr. suiker en zeven door een fijne zeef.

Afkoelen in de koelkast.

De aardbeienpuree, yoghurt en suiker mengen tot de suiker opgelost is.

Gelatine weken in koud water, uitknijpen en smelten in de microgolfoven voor enkele seconden [tot deze opschuimt].

De slagroom half opkloppen.

De gelatine druppelsgewijs onder de massa spatelen en vervolgens de slagroom.

Verdelen met schenkkan over de potjes.

Afwerking

Aardbeiensaus, rossas slagroom en een ¼ aardbei.